Easy Hospital

Solutia software completa pentru spitale

Studii de caz

Crestem impreuna

Easy-Medical si-a confirmat pozitia de furnizor profesionist de solutii software adaptate specificului de activitate al clinicilor si laboratoarelor private. Experienta pozitiva in relatia cu compania noastra este probata de un numar in crestere de clienti multumiti, printre care se numara si:

""Pentru a sti încotro mergi, trebuie sa stii de unde vii. Sa cunosti, adica, istoria!" Acesta este si motivul pentru care încercam sa prezentam o succinta trecere în revista a evolutiei unitatilor spitalicesti din Municipiul Târgu-Jiu.
Cei 170 de ani de la întemeierea primului edificiu spitalicesc din Gorj constituie un moment ce implica un deosebit respect pentru trairea predecesorilor, dar si convingerea ca doar continuitatea si dezvoltarea proiectelor initiate de acestia, dar si de cei de astazi, pot asigura ridicarea spitalului la standarde europene."

http://www.spitalgorj.ro/

"Misiunea noastra este de a asigura servicii medicale performante, integrate si adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient, eficienta si promptitudine in recapatarea celui mai valoros bun al fiecarui om – Sanatatea.
Echipele multidisciplinare care includ specialisti si experti din toate domeniile medicale, inclusiv consilieri psihologici, tehnicile inovative, de pionierat, pe care le promovam in diagnosticul si tratamentele oncologice constituie beneficiile pe care dorim sa le punem la dispozitia pacientilor pe care avem privilegiul sa ii tratam."

http://www.neolife.ro/ro/acasa/

"Spital Lotus îşi dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generaţie, în condiţii impecabile de siguranţă şi confort.
În beneficiul dumneavoastră aducem experienţa celor 8 ani pe piaţa serviciilor medicale private din România. Funcţionăm din 2004 (Radiology Serv şi General ClinMed), ne-am dezvoltat continuu în diverse puncte de lucru din Municipiul Ploieşti, prin investiţia în echipamente performante şi diversificarea serviciilor medicale oferite."

http://www.spital-lotus.ro/

" Inca de la inceput am incercat sa dezvoltam o institutie care sa combine avantajele unei organizari net superioare in sistem privat cu accesibilitatea larga acordata de sistemul public. Una din convingerile noastre a fost si este ca accesul la sanatate trebuie sa fie asigurat tuturor, dincolo de situatia materiala sau sociala a fiecaruia. Atat Ambulatorul OncoMed cat si Centrul de Oncologie OncoHelp fac parte dintr-un proiect medical destinat tuturor bolnavilor de cancer din Romania, fapt intarit si de colaborarea cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis. Experienta de peste 10 ani in oncologia medicala, ne-a ajutat sa ne adaptam in permanenta serviciile in functie de nevoile pacientilor nostri, devenind astfel un centru de referinta in zona de Vest a tarii."
http://oncohelp.ro/

Copyright © 2008 — 2016 Easy Software Solutions. Toate drepturile rezervate. Contact: T. (+40) 0766.681.161 | E. office@easymedical.ro