Easy Medical Pro

Solutia software completa pentru clinici medicale

Studii de caz

Crestem impreuna

Easy-Medical si-a confirmat pozitia de furnizor profesionist de solutii software adaptate specificului de activitate al clinicilor si laboratoarelor private. Experienta pozitiva in relatia cu compania noastra este probata de un numar in crestere de clienti multumiti, printre care se numara si:

"Affidea România face parte din Grupul Affidea International, unul dintre cei mai mari investitori şi operatori în cadrul Parteneriatelor-Public-Private (PPP) în domeniul sănătăţii din Europa.
Azi, Affidea International furnizează servicii medicale de top prin cele 150 de centre medicale de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului proprii, folosind tehnologii specifice de ultimă generaţie la nivel mondial."

http://www.affidea.ro

"Misiunea noastra este de a asigura servicii medicale performante, integrate si adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient, eficienta si promptitudine in recapatarea celui mai valoros bun al fiecarui om – Sanatatea.
Echipele multidisciplinare care includ specialisti si experti din toate domeniile medicale, inclusiv consilieri psihologici, tehnicile inovative, de pionierat, pe care le promovam in diagnosticul si tratamentele oncologice constituie beneficiile pe care dorim sa le punem la dispozitia pacientilor pe care avem privilegiul sa ii tratam."

http://www.neolife.ro

""Pentru a sti încotro mergi, trebuie sa stii de unde vii. Sa cunosti, adica, istoria!" Acesta este si motivul pentru care încercam sa prezentam o succinta trecere în revista a evolutiei unitatilor spitalicesti din Municipiul Târgu-Jiu.
Cei 170 de ani de la întemeierea primului edificiu spitalicesc din Gorj constituie un moment ce implica un deosebit respect pentru trairea predecesorilor, dar si convingerea ca doar continuitatea si dezvoltarea proiectelor initiate de acestia, dar si de cei de astazi, pot asigura ridicarea spitalului la standarde europene."

http://www.spitalgorj.ro

"Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala. Scopul nostru este acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii echipei Clinica Sante in interactiunea cu pacientii. Valorile noastre cheie sunt performanta, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei trebuie sa fie intotdeauna conexata cu ideea de perfectiune. Confortul si satisfactia pacientilor sunt elemente primordiale pentru noi. "
http://www.clinica-sante.ro

"HIPERDIA este o companie medicala fondata in anul 1997 la Brasov. Societatea si-a inceput activitatea intr-o perioada in care in Romania dotarea tehnica a spitalelor publice era inca nesemnificativa in domeniul serviciilor imagistice (CT, RMN, Rx., ecografie Doppler-color, mamografie, s.a.). Bazandu-se pe o echipa manageriala performanta si pe un corp medical de tinuta, Hiperdia a devenit, in domeniul serviciilor medicale, un reper prin profesionalism si calitate. Dovada stau numeroasele premii acordate, in fiecare an."
http://www.hiperdia.ro/

"Med-As si-a inceput activitatea in anul 2003 prin deschiderea primei clinici medicale in Bucuresti, Med-As Gabroveni. Gama de servicii medicale oferite a fost completata la inceputul anului 2004, prin inaugurarea Laboratorului Central Med-As de analize medicale. Extinderea companiei a continuat in urmatorii patru ani prin deschiderea a doua laboratoare, unul in incinta Policlinicii Titan si un al doilea in orasul Giurgiu, a unui Centru de imagistica medicala, precum si a unei clinici medicale complete si performante, Med-As Professional. Astfel, ne-am dorit sa aducem in activitatea medicala un suport consistent de specialisti si tehnica de varf, care sa asigure calitate, eficienta si rapiditate in derularea programelor de promovare si imbunatatire a starii de sanatate a populatiei"
http://www.med-as.ro/

"Ghencea Medical Center ofera servicii de excelenta, atat in plan medical, cat si in plan uman. Serviciile noastre, la standarde comunitare, se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si companiilor. Pentru amandoua tipurile de clienti, planul de actiune GHENCEA MEDICAL urmareste actiuni curative, actiuni profilactice, actiuni sociale"
http://www.ghenceamedical.ro/

Copyright © 2008 — 2016 Easy Software Solutions. Toate drepturile rezervate. Contact: T. (+40) 0766.681.161 | E. office@easymedical.ro